KÜLDETÉSÜNK

Lehetővé tesszük a kis- és középvállalkozások számára, hogy sikeresen együttműködjenek komplex nagyvállalatokkal, és megfeleljenek azok legmagasabb elvárásainak is;

TOVÁBBÁ

nagy méretű és nemzetközi vállalatoknak segítünk abban, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el komplex szervezeti felépítésük ellenére.

Legfontosabb Alapértékeink

Hiszünk abban, hogy ezen Alapértékek következetes és együttes megélése egyedi értéket nyújt ügyfeleink és a magunk számára.

Haladás

Mind ügyfeleink, mind magunk képesek vagyunk jobbak lenni, mint tegnap voltunk. Képesek vagyunk az önvizsgálatra, azonosítani a fejlődési igényeket, majd tudatosan fejleszteni magunkat és másokat.

Értékteremtés

A létezésünk alapja az a képességünk, hogy értéket teremtsünk ügyfeleink és partnereink számára. Ügyfeleink alig várják, hogy hosszú távon működjenek együtt velünk, mivel látható, releváns üzleti értéket hozunk létre számukra.

Fenntarthatóság

A siker nemcsak egyszeri csúcsteljesítmény. Arra törekszünk, hogy fenntartható kiváló eredményeket érjünk el: Ügyfeleinkkel, partnereinkkel és környezetünkkel együtt. Hiszünk a hosszú távú, megbízható kapcsolatokban, amelyek tartós értéket teremtenek.

Csapatmunka

Csapatként dolgozunk. Ügyfeleinket csapattagként is látjuk: velük együtt készítünk és hajtunk végre fejlesztő programokat. Azon vagyunk, hogy ezek a programok és azok eredményei közös sikereink legyenek.

Innováció

Az új technológiák és módszertanok áttörő eredményeket hozhatnak. Fontos feladatunknak tartjuk, hogy folyamatosan keressük az innovatív megoldásokat, és az ügyfeleink számára legnagyobb értéket nyújtó módszereket eljuttassuk számukra.

Bemutatkozik a csapatunk

Előbb voltunk sikeres üzleti vezetők, majd tanácsadókká váltunk.

Az elmúlt években Vállalatvezetőkkel és C-szintű vezetőkkel dolgoztunk, kiemelkedő eredményekkel.

62

Év kombinált vezetői tapasztalat

12

Ország, ahol már dolgoztunk

21

Elégedett ügyfél

26

Év tanácsadói tapasztalat

4

Éve a piacon

Iszak Péter

Ügyvezető, Senior Tanácsadó

Az onTarget alapítója és vezetője, több mint 20 év nemzetközi IT vezetői és tanácsadói tapasztalattal a háta mögött. Szakterületei a vállalati stratégia, valamint a felsővezetői coaching.

Gerda Zsuzsa

Szervezetfejlesztő és HR Tanácsadó

Tréner és coach, több mint 20 éves marketing és HR vezető tapasztalattal rendelkezik multinacionális környezetben. Szakterületei a motiváció, a szervezeti és vezetői fejlesztési projektek, valamint változási folyamatok támogatása.

Urbanics Judit

Kommunikációs és Együttműködési Tanácsadó

Tréner, coach és team-coach, 12 év nemzetközi marketing-tapasztalattal. Szakterületei a Vezetőfejlesztés, a PCM-alapú Hatékony Kommunikáció, a Változás- és Stresszkezelés, valamint a Csapat-együttműködés fejlesztése.

Havas Norbert

Üzleti Tanácsadó, Adatelemzési és IT szolgáltatási szakértő

Több mint 15 év szakmai tapasztalattal rendelkezik, elsősorban az IT termék- és szolgáltatásfejlesztés, stratégia kialakítás és adatelemzés területén.

Janky Gyöngyi

Márkaépítő és kommunikációs tanácsadó

Tapasztalt vállalati-, termék- és szolgáltatás-márka építő. Kommunikációs szakértelmét munkáltatói márka- és reputáció építésben, valamint változás- és krízis kezelésben széleskörű és gyakorlatias nemzetközi tapasztalatok során szerezte.

Kormányos Attila

Gestalt terapeuta, Action Learning tanácsadó

Attila sikeresen ötvözi a professzionális coaching képességeit több, mint 20 éves felsővezetői tapasztalatával.

Bodó Zsuzsanna

Senior Tanácsadó

Transzformatív team coach, üzleti coach és tréner, 20+ éves multinacionális cégeknél szerzett felsővezetői és tréning tapasztalattal, elsősorban pénzügyi, biztonsági és társadalmi felelősségvállalás területeken. Sokszínű tudás és tapasztalat egyének, csapatok, szervezetek fejlesztése terén, stratégiai gondolkodással, rendszerszemlélettel és elemzési készségekkel támogatva.

Stratégiai partnereink

Büszkék vagyunk arra, hogy szorosan együttműködünk az alábbi partnerekkel.

A világhírű „Positive Power and Influence” program megalkotója.

Weboldal

Észak-Amerikai partnerünk a Stratégia-fejlesztésben és a Végrehajtásban

Weboldal

The Influence Company:  regionális partnerünk a világhírű „Positive Power and Influence” programunkban.

Weboldal

Ingyenes konzultáció

Örömmel megismernénk vállalkozása kihívásait