Coaching, tréning, vezetői képzés

Készségfejlesztés

ŐK MÁR DOLGOZTAK VELÜNK

Mi a probléma a hagyományos tréningekkel?

„A hagyományos képzéssel az a gond, hogy a résztvevők ritkán alkalmazzák a valós életben, amit megtanultak.” – ezt egy cégvezetőtől hallottuk. „Az onTargetes program után viszont nemcsak beszéltek a tanultakról, hanem azonnal használták azokat a mindennapokban!”

 • Felsővezetői készségek
 • Csapatmenedzsment készségek
 • Együttműködési készségek
 • Egyéni készségek

Specialitásaink

Egyedülálló programjaink valódi versenyelőnyt nyújthatnak az Ön számára.

 

Melyek ezek?

A Process Communication Model®

A Process Communication Model® (PCM)  egy praktikus eszköztárat nyújt érzelmi intelligencia fejlesztésére. Segít abban, hogy eredményes kapcsolatot létesíthessen ügyfeleivel, kollégáival, beosztottaival, akár stresszes helyzetben is. Hozzájárul ahhoz, hogy megértse saját és mások  viselkedését, és gyakorlati módszereket kínál a hatékony együttműködésre. Hasznát többek között a következő szervezetekben bizonyította: NASA, Pixar, Bayer és HP.

Motivációs térképek

A Motivációs térképeket világszerte több százezer ember használja. Ez a vezetői eszköz segít megismerni a csapattagok motivációs igényeit, illetve azt, hogy a vezetők miképpen erősíthetik embereik motivációját, ezáltal javítva az egész szervezet teljesítményét.

Hatásgyakorlási készségek

A Positive Power and Influence® programunk során saját, másokra gyakorolt viselkedésének felfedezésére nyílik lehetősége. Felismerheti a különböző helyzetekben kevésbé hatékony viselkedésmintákat, és elsajátíthat hatékonyabbakat, ezáltal fejlesztve azt a képességét, hogy másokra pozitív hatást tudjon gyakorolni. Mindezt anélkül, hogy kapcsolatai sérüljenek. A képzés alatt az új viselkedések gyakorlatba ültetése során kapott személyes visszajelzés segít mélységében elsajátítani a tanultakat. Célunk, hogy gyorsan megszerezze és alkalmazza is az újonnan szerzett tudást.

Miért válassza az onTarget Programjait?

Készségfejlesztő programjainkat a következő összetevők teszik különlegessé:

Megértjük

ÖNT

Mindig azzal kezdjük, hogy meghallgatjuk az Ön igényeit, és közösen meghatározzuk az elvárt pozitív üzleti hatást.

Kipróbált

módszerek

Azokat a hatékony képzési programokat biztosítjuk, amelyekről tudjuk, hogy valóban működnek.

Egyedi igényekhez

testreszabottan

Közösen testreszabjuk a programokat, az Ön egyedi igényeihez alkalmazkodva.

Mindig

gyakorlatiasan

Programjaink lehetővé teszik munkatársai számára, hogy gyakorolhassanak, és azonnal alkalmazhassák a képzésen tanultakat.

Egybekötve

utánkövetéssel

Annak érdekében, hogy az emberek valóban képesek legyenek alkalmazni a tanultakat, gyakran utánkövetést is beépítünk a tervbe.

Coachinggal

támogatva

Egyes esetekben személyes vagy csapatbeli elakadások gátolják a tanultak alkalmazását. Mi a legjobb egyéni- és team coach-okkal tudunk ilyenkor segíteni!

Gyakori kérdések

 • Megkaphatnám az elérhető képzések listáját?

  Programjainkat mindig ügyfeleink igényeihez igazítjuk. Inspirációképpen szívesen megosztjuk a leggyakrabban nyújtott programjaink listáját. Ezeket aztán személyre szabjuk, gondoskodva arról, hogy Önnek és cégének a legnagyobb értéket nyújtsa.

  Egyéni készségek: Idő- és energiagazdálkodás, Hatékony munkaterhelés-kezelés az MS Outlookkal, Projektmenedzsment, Hatásos prezentáció, Stresszkezelés, Hogyan lehet elkerülni a kiégést?, Hatékony üzleti szövegírás, Hatékony e-mailes kommunikáció

  Együttműködési készségek: Asszertív kommunikáció, Érzelmi Intelligencia fejlesztése

  Csapat-menedzsment készségek: Hatékony delegálás, Csapattagok felelősségvállalásának biztosítása, Helyzetfüggő vezetés, Változásmenedzsment, Motivációkezelés, Stresszkezelés

  Stratégiai vezetés: Küldetés, Jövőkép és Stratégia készítése, Inspiráló előadások

 • Hogyan láthatom az onTargetet élőben?

  Örömmel biztosítunk próba-programokat, hogy meggyőződhessen szakértelmünkről.

Ingyenes konzultáció

Örömmel megismernénk vállalkozása kihívásait

Készségfejlesztés blog

A szoba másik vége

A minap egy e-mailt kaptam egy coaching ügyfelemtől, akivel néhány hónapja zártunk le egy coaching együttműködést.  Miután megengedte, hogy név nélkül megosszam a történetét, íme. Többek között ezt írja: “…nem tudom emlékszel-e még arra, mikor azt “játszottuk”, hogy a szoba egyik vége az akkori életem, ahol voltam, a másik pedig az, ahová vágyom, ahová el […]

Read more

Három dolog, ami nélkül nincs siker!

A Vasi Gazdaság nevű online lapban megjelent, ügyvezetőnkkel készült interjú a siker kérdését több aspektusból is körbejárta: “Ki ne szeretne sikeres lenni? Mindenki lehet sikeres?”, “A sikeres embereket általában pénzzel mérik. Van más „mérőszáma” is a sikernek?” Három, egyformán fontos dolgot tehet a sikerért: 1. Tűzzön ki célt! Olyan célt, amely fontos és vonzó is az On számára és […]

Read more

Bátorság vagy figyelmesség?

Mi kell a valódi nyer-nyer egyezséghez? Ügyfelemmel arról beszélgettünk a minap: mi akadályozza őt abban, hogy nyer-nyerben gondolkodjon, hogy valódi nyer-nyer egyezségeket kössön. Mi a nyer-nyer gondolkodás lényege? Nyer-nyerben egyaránt figyelek arra, hogy az együttműködés számomra és a másik számára is előnyös legyen, sőt, aktívan törekszem arra, hogy a neki is meglegyen a nyeresége. Hosszú távú és kölcsönösen előnyös együttműködés leginkább nyer-nyer […]

Read more