Unleash your potential

Fejlődjön folyamatosan és…

Kezdjünk hozzá most
FELFEDEZEM arrow down

Mit várhat tőlünk?

Az üzleti eredmények javulását.

Mi ebben mérjük a sikert.
Ez áll gondolkodásunk központjában, és
erre fókuszálnak alábbi szakterületeink is.

Stratégia és végrehajtás

Stratégiai workshopjaink elősegítik, hogy munkatársai közösen megfogalmazva a célokat, egy irányban haladva érjék el a kívánt üzleti eredményeket.

Érdekel

Készségfejlesztés

Az együttműködési készségektől a vezetői kompetenciákig: ugrásszerű fejlődést érthet el velünk, hogy üzleti céljait magvalósíthassa.

Érdekel

Szervezetfejlesztés

A nyerő vállalati kultúra létrehozásával és egy jól működő szervezet felállításával magasabb szintre emeljük csapatának azon képességét, hogy napról napra kiemelkedő üzleti eredményeket érjen el.

Érdekel

Gyakori problémák, amelyekkel találkozunk

 • Nagy változásokkal szembesülünk

  A változások kezelése, a „change management” gyakran nehéz feladat. Az üzleti eredmények visszaeshetnek, az emberek összezavarodhatnak, és másra figyelhetnek, mint ami igazán fontos. Mi több irányból közelítünk ehhez a kérdéshez: az elvárt végeredmény és az üzleti stratégia összehangolásától kezdve a vezetői tréning, az egyéni stresszkezelés és a kommunikációs készségek témájáig, hogy csupán néhány jól bevált programunkat említsünk. Ezeket mindig az Ön igényeihez szabjuk.

 • Vezetői csapatunk nem ért egyet az üzleti célokban

  Számos helyzetben tapasztaljuk, hogy gyakran a vezetõk sem értenek egyet, vagy nem értik pontosan, hogy mit és hogyan akar a vállalat elérni. Az eredmény: osztályok vagy részlegek nem összehangolt működése, akár egymással szemben működő akciótervek. széteső vállalati kultúra. Ezen a Stratégiafejlesztési, -lebontási és -végrehajtási módszertanunkkal segítünk.

 • A munkatársaink nem értik, hogy merre tartunk

  Számos esetben az emberek nem értik a vezetők által meghatározott irányokat. Nem ismerik a célokat, amelyeket el kellene érni, vagy hogy pontosan mi az ő hozzájárulásuk ezen célok eléréséhez. Az eredmény egy szétaprózódott szervezet, ahol a célok elérése sokszor nem az embereken, hanem a szerencsén múlik. Az általunk használt stratégiai tervezés módszertana orvosolja ezt, és ha szükséges felsővezetői coachinggal kiegészítve tesszük garantáltan eredményessé.

 • Az embereim következetlenek... hogyan bízhatnék meg bennük?

  Sok vezető szeretne olyan szervezetet, amelyben munkatársai kiszámíthatóan működnek, de nem mindig ez a helyzet. Ez azt az érzést keltheti a vezetőben, hogy ha ő nem lenne ott, akkor semmi sem történne meg. Ez mikro-menedzsmenthez vezethet, ami nem rengeteg energiát emészt fel, és a kollégák motivációjának sem tesz jót. Sok ügyfelünknek segítettünk ezt megváltoztatni vezetői tréning és coaching segítségével, építettünk nyerő vállalati kultúrát és örömmel segítünk Önnek is.

 • Nehéz kezelni a különböző személyiségeket

  Noha sok vezető a sokféleséget potenciális versenyelőnynek tekinti, nem mindig tudja, hogyan fordítsa a különbségekből eredő kihívásokat jobb üzleti eredményekké. Az ehhez kapcsolódó módszertanunk már számos iparágban és helyzetben bizonyított.

 • Elvégezzük a mindennapi munkánkat, de ez még nem hoz átütő eredményeket

  A mindennapi munkánk megfelelő végrehajtása még nem garantálja az átütő eredményeket. Ennek orvoslásakor nemcsak a legfontosabb célok megfogalmazására és a különböző csapatok összehangolásra törekszünk, hanem arra is, hogy a végrehajtás következetes legyen.

 • Hogyan motiváljam az embereimet?

  Számos ügyfelünk számára nem egyértelmű, hogy mi motiválja az embereket, és sok esetben nyúlnak a „legegyszerűbb”, de legnehezebben kezelhető motivátorhoz: a pénzhez. Ez csapdává válhat, ahol az anyagi juttatásokon kívül nem marad más motivációs eszköz a kezünkben. Ismerünk egy jobb utat, melynek segítségével az emberek a rövid és a hosszú távú közös sikerekre is képesek összpontosítani.

 • Osztályaink, részlegeink nem támogatják egymást

  Az egymástól függetlenül, összehangoltság és kommunikáció nélkül történő munkavégzés számos cég jelentős problémája. Például amit az informatikai osztály végez, gyakran nem kapcsolódik össze azzal, amit az értékesítés igényel. Az akciótervek nincsenek összhangban, sok esetben el sem jutnak a szervezet többi részéhez. Egy olyan módszert ajánlunk, amellyel a stratégia érthetővé és következetesen végrehajthatóvá válik az egész szervezetet átfogó módon.

Mitől különleges az onTarget?

Mi azt szeretnénk, hogy vállalata képes legyen Kiemelkedő Teljesítményre, fenntartható módon.

Módszereink során olyan holisztikus megközelítést alkalmazunk, amely az alábbi 4 összetevőre van pozitív hatással.

Hol kezdjük?

Fenntartható
teljesítmény

Stratégia

A szervezet igazodik ahhoz, hogy MIÉRT létezik, tudjuk, hogy HOVA szeretnénk eljutni néhány év múlva, és mindenki hozzájárul ahhoz, hogy HOGYAN jutunk oda. Ezt a stratégiai tervet ezután a szervezet minden szintjére lebontjuk, hogy az ott elvégzett, következetes napi munkával megkapjuk az elvárt eredményeket.

Üzleti folyamatok

Ez a „business as usual”, a mindennapos működés alapja. Ennek során az üzleti folyamatok eredményesek és hatékonyak, biztosítva a kiváló eredmények elérését akár napi szinten is. Ezeket rendszeresen megújítva iparágunk legjobbjaivá válhatunk, és versenyelőnyre tehetünk szert.

Vállalati kultúra

Vállalatunk kultúrája tükröződik abban, hogy vezetőink hogyan viselkednek, és a mindennapokban hogyan közvetítik alapértékeinket. Ez igazi megkülönböztető tényező lehet a csapat teljesítményében, illetve magyarázatot ad arra, hogy miért a mi vállalatunknál dolgoznak a legjobb emberek.

Készségek

Az egyéni- és a csapatképességek fejlesztésének célja, hogy azoknak érezhető pozitív hatása legyen az üzleti eredményekre. Ezeket a képességeket folyamatosan fejlesztjük és adaptáljuk az üzleti helyzetre. Módszertanunkat személyre szabjuk, hogy az Ön cégének üzleti eredményéből is a legjobbat tudjuk kihozni.

Hogyan dolgozunk?

Munkamódszerünk a gyorsabb eredmények eléréséhez és fenntarthatóvá tételéhez

MEGISMERKEDÉS

Megismerjük egymást, és megvizsgáljuk, hogy potenciálisan tudunk-e értéket teremteni a közös munkával.

ÜZLETI IGÉNYEK FELTÉRKÉPEZÉSE

Közösen tisztázzuk, hogy mi a kívánt végeredmény, és azonosítjuk az elérésüket jelenleg megakadályozó tényezőket.

PROGRAM KIVÁLASZTÁSA

Együtt kidolgozunk egy olyan programot, amely elvezet a korábban azonosított eredményekhez.

JÓVÁHAGYÁS

Megállapodunk az ütemtervben és a szükséges ráfordításokban, majd aláírjuk a szerződést. Eddig a pontig minden velünk elvégzett munka általában ingyenes.

VÉGREHAJTÁS

A programot közösen végrehajtjuk. A kezdeti eredmények gyakran már itt láthatóvá válnak.

UTÁNKÖVETÉS

Gondoskodunk arról, hogy a Program a célok mentén haladjon és elérje a kívánt üzleti hatást. Rendszeresen felülvizsgáljuk az eredményeket, és szükség esetén módosítunk vagy utánkövető támogatást nyújtunk.

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk rá, hogy velük dolgozhatunk

ÜGYFELEINK MONDTÁK RÓLUNK
Lehetőségem volt Péterrel együtt dolgozni, és mint tréner képes volt a lehető legtöbbet kihozni belőlem. Ő egy természetesen pozitív, professzionális és bátorító ember, és egyben emberközpontú is. Korábbi multinacionális vállalatoknál szerzett tapasztalata és a nyugodt stílusa segít neki, hogy felhívja a figyelmünket a "big picture" fontos elemeire, és lehetővé teszi hogy megtaláljuk a problémákra a saját okos megoldásainkat. Nyugodt szívvel ajánlom tanácsadóként mindenkinek.
Komássy Zsófia Recruitment Manager @ Vodafone VSSB
Néhány ok, amiért nagyszerű volt együtt dolgozni Péterrel: - Nagyon nagy segítséget nyújtott vezetővé válásom során, egy nagyon nehéz időszakban - Igazi szakértő, és sokféle különböző coaching eszközzel segített - Nagyszerű, hogy a tanácsadónk informatikai háttérrel rendelkezik, így azonos nyelvet beszélünk, Péter nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen - Angol nyelvtudása szintén hatalmas előnyt jelent, ha bizonyos beszélgetéseket gyakorolhatunk angolul - később okkal könnyebb volt ezeket használni valós élethelyzetekben
Radványi Melinda Chemical Integration Supervisor, ExxonMobil Business Support Center
Péter pontos diagnózist állított fel és akciótervet készített. Elmagyarázta a "küldetés", az "alapértékek" és a "jövőkép" fogalmait gyakorlati és értelmes kifejezésekkel, amelyek egyértelmű keretet jelentettek és továbbra is irányítanak minket a mindennapi munkánkban. Hasznos vezetési modelleket és eszközöket kaptam stratégiai és egyszerű pénzügyi tervezéshez, vagy egy új kolléga kiválasztásához.
Csertő Ágnes Az Aranykapu Gyermekház vezetője

Ingyenes konzultáció

Örömmel megismernénk vállalkozása kihívásait